Toen ik negen jaar was, wilde ik tolk worden. Het woord sprak me aan en later ook de betekenis ervan. Op mijn achttiende ben ik Engels gaan studeren, richting Algemene Taalvariant, gericht op vertalen en tolken in het bedrijfsleven. Het vertalen vond ik uiteindelijk interessanter dan het tolken. Na mijn studie ben ik direct mijn eigen vertaalbureau gestart. Dat was in 1999. Sindsdien heb ik veel geleerd op taalkundig vlak. Ik vertaal en schrijf met plezier en houd mij ook buiten mijn werk graag bezig met taal.

Naast mijn liefde voor de Nederlandse en Engelse taal ben ik een groot muziekliefhebber én muzikante. Ik speel al 25 jaar saxofoon en ben ook wel te vinden achter een drumstel. Ik bezoek met grote regelmaat uiteenlopende concerten, schrijf recensies en fotografeer voor Written In Music, een toonaangevend online muziekmagazine.

Mijn derde passie is dan ook de fotografie. Ik ben al jaren amateurfotograaf en blijf mezelf ook op dit vlak ontwikkelen. Ik houd mij voornamelijk bezig met portret-, natuur- en concertfotografie. Op Flickr staat een selectie van mijn werk.

Ik leef voor woord, beeld en geluid!