Toen ik negen jaar was, wilde ik tolk worden. Het woord sprak me aan en later ook de betekenis ervan. Op mijn achttiende ben ik Engels gaan studeren, richting Algemene Taalvariant, gericht op vertalen en tolken in het bedrijfsleven. Het vertalen vond ik uiteindelijk interessanter dan het tolken. Na mijn studie ben ik direct mijn eigen vertaalbureau gestart. Dat was in 1999. Sindsdien heb ik veel geleerd op taalkundig vlak. Ik vertaal en schrijf met plezier en houd mij ook buiten mijn werk graag bezig met taal.

Naast mijn liefde voor de Nederlandse en Engelse taal ben ik een groot muziekliefhebber én muzikante. Ik speel al 25 jaar saxofoon. Ik schrijf recensies en fotografeer voor Written In Music, een toonaangevend online muziekmagazine.

Mijn derde passie is dan ook de fotografie. Momenteel studeer ik aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Ik leef voor woord, beeld en geluid!