Een goede tekst boeit de lezer en overtuigt haar. Niet iedereen is in staat een pakkende tekst te schrijven. Ik help u graag met het overbrengen van uw boodschap.

Herschrijven
Uw tekst bevat de inhoud waar u naar op zoek bent, maar leest niet lekker weg of is erg rommelig geschreven. De tekst moet eigenlijk helemaal anders. Geen probleem, ik kan de tekst voor u herschrijven.

We bespreken van te voren wat u precies in gedachten heeft en hoe vrij ik ben in het herschrijven van uw tekst.

Schrijven
U heeft een idee. Hoe gaat u dit op papier zetten? Het is soms erg lastig te verwoorden wat u in uw hoofd heeft. In welke vorm gaat u het gieten?

Ik schrijf uw tekst op basis van uw ideeën, informatie, steekwoorden, richtlijnen en/of doelgroep. Ik zorg voor een goedlopende tekst in foutloos Nederlands of Engels. Van te voren bepalen we samen de stijl en lengte van de tekst.

Om een goed beeld te krijgen van de gewenste inhoud van de tekst, stel ik u van te voren en tussentijds vragen per e-mail of telefoon en stuur ik u tijdens het werken regelmatig stukken tekst toe, zodat uw ideeën in de uiteindelijke tekst zo goed mogelijk tot uiting komen.

Tarief
Voordat ik begin, bespreken we uw wensen en stuur ik u een offerte toe.

Herschrijven | 65 euro per uur, exclusief btw
Schrijven | 65 euro per uur, exclusief btw

Ik bereken een toeslag van 25% voor spoedopdrachten.